2012-es tevékenységeink

Az alapítvány tevékenysége 2012-ben

Az elmúlt évben is számos kerekasztal találkozókat szerveztünk ifjúsági szervezetek részére, melyekkel célunk, hogy összefogva, minél hatékonyabban segítsük a fiatalokat.

Idén augusztusban is, most már hagyományjelleggel részt vettünk a lendvai halászléfőző versenyen. Ezeken az alkalmakon van lehetőségünk szorosabbra fűzni együttműködésünket partnerünkkel a lendvai Bónusz Alkotó Egyesülettel. A rendezvényen alkalmunk van számos új szervezettel megismerkedni, új együttműködéseket kötni, és tevékenységünket, céljainkat népszerűsíteni.

Elnökünk végzettségének (fitneszedző) köszönhetően rendszeresen van alkalmunk egészségnapokat tartani általános és középiskolákban. Ezeken a napokon előadásokat tartunk az egészséges táplálkozásról, valamint különböző aerobic foglalkozásokon és játékos sportvetélkedőkön vehetnek részt az érdeklődök. Nagy hangsúlyt fektetünk ezeknek a programok megrendezésére, hiszen leginkább az ifjúságot lehet alakítani, nevelni az egészséges életmódra.

Idén tavasszal ismét szerveztünk egy 20 órás számítógépes tanfolyamot ahol középiskolás diákok tanítottak nyugdíjasokat a számítógép és internet használatra.

Ez a programunk több szempontból is hasznos, egyrészt közelebb hozza egymáshoz a két generációt, másrészt sok idős embernek problémát okoz a családjával, barátaival való napi szintű kapcsolattartás, mert nem értenek a számítógép és internet kezeléséhez.

2013-ban  2012-ben  2011-ben  2010-ben  2009-ben  2008-ban  2007-ben